Izvor: Poznati.info, 28.Nov.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Predstavljala sam se kao Brena

Gostujući u emisiji “Dan sa Lejlom”, koja se emituje na Radio Pingvinu, Seka Aleksić je odgovarala na brojna pitanja koja su pripremili za nju. Pevačica je iznenadila slušaoce svojim odgovorima, ali jedno njeno priznanje bilo je posebno interesantno.

S obzirom da je trenutno aktuelan TV šou u kojem zvezde glume zvezde, proverili smo da li je i Seka nekada imitirala neku svoju koleginicu? Tako je voditeljki >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Radio Pingvina Lejli rekla da se jednom predstavila kao Lepa Brena ne bi li došla do nekih karata. Očigledno je da za ovu stranu Sekine ličnosti niste do sad znali, a čak je i nas iznenadila.

Iako ima idealan brak sa svojim suprugom, pevačica  je otkrila da ipak ne može sve da bude po njenom! S obzirom da često u svojim spotovima pored nje glumi i neki zgodni ”frajer”, pitali su je zašto to nije Veljko? Seka je objasnila da ga već godinama moli ali da joj ne polazi za rukom da ga nagovori na ovaj poduhvat.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Seka Aleksić priznala: Predstavljala sam se kao Lepa Brena

Izvor: Svet, 28.Nov.2013

Gostujući u emisiji koja se emituje na Radio Pingvinu, Seka Aleksić je odgovarala na brojna pitanja. Pevačica je  iznenadila slušaoce svojim odgovorima, ali jedno njeno priznanje bilo je posebno interesantno. S obzirom da je trenutno aktuelan TV šou u kojem zvezde glume zvezde, proverili smo da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.