Seka Aleksić: Lom u najavi

Izvor: Dzungla.org, 09.Apr.2012, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Lom u najavi

Folk zvezda uskoro će objaviti novi studijski album. Kako bi nagovestila obožavaocima šta ih očekuje, pevačica je na 'Jutjubu' pustila delove tri nove pesme

FOLK zvezda Seka Aleksić uskoro će objaviti novi studijski album. Kako bi nagovestila obožavaocima šta ih očekuje, pevačica je na 'Jutjubu' pustila delove tri nove pesme. Jedna od numera na koju najviše računa zove se 'Lom', a da li će folkerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << napraviti pravi lom sa novim diskom, videćemo ovih dana kada se pojavi na tržištu. Seka ništa nije prepustila slučaju, pa će publiku obradovati i novim stajlingom, a sudeći po novim fotografijama, biće baš seksi.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.