Seka Aleksić: Krijem svoje tajne u spavaćoj sobi!

Izvor: Prva.rs, 05.Jun.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Krijem svoje tajne u spavaćoj sobi!

Pre nekoliko dana pevačica Seka Aleksić objavila je spot za numeru "Brodolom" koju je snimila sa reperom Đusom. Iako je srećna zbog velikog uspeha pesme, ne krije da je ovih dana i te kako zabrinuta i to zbog ozbiljnih zdravstvenih problema njene majke Ibrime. Pevačica je ekipi Exkluziva otkrila i u kojoj prostoriji u kući čuva najveće tajne. 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Seka Aleksić: Najveću tajnu krijem u krevetu!

Izvor: Svet, 05.Jun.2014

Pevačica Seka Aleksić nedavno je snimila novu pesmu “Brodolom” zajedno sa reperom Đusom. Oni su otkrili kako je došlo do saradnje, ali i koja je Sekina najveća tajna. “Ja Đusa nisam ni poznavala, ali eto desila se saradnja, on je došao u studio i za pet minuta smo odradili pesmu”, rekla...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.