Seka Aleksić: Ima jedna koja je lepša od mene, a to je ona VIDEO

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 14:53

Seka Aleksić: "Ima jedna koja je lepša od mene, a to je ona" VIDEO

Kako se neguju poznate ličnosti, da li je investicija u sopstveno telo vredna i koliko društvene mreže utiču na percepciju fizičke lepote, samo su neka pitanja na koja su odgovore dale pevačica Seka Aleksić i njena lična doktorka estetske i "antiejdžing" medicine Mirjana Rašljić.

Kako je istakla doktorka Rašljić, pritisak u industriji zabave da se ima savršen izgled je, i te kako, veliki. Međutim, njena politika rada se čvrsto protivi ovim standardima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Industrija zabave je ta koja nameće dosta toga. Smatram da trendove ne bi trebalo slepo pratiti, posebno kada su doktori u pitanju. Trebalo bi izabrati pravog doktora koji postavlja trendove za vas, odnosno, kako bi vi trebalo da izgledate, a u mom slučaju ja potenciram prirodnost - da se zadrže individualne crte lica i da se naglasi vaša lepota".

Takođe, najbitnija je komunikacija između pacijenata i doktora, kako bi se dobio željeni izgled. Dokotrka Mirjana Rašljić je detaljno objasnila šta očekuje od svojih trenutnih, ali i budućih pacijenata.

"Ukoliko se moja estetika složi sa njihovom estetikom, onda možemo da radimo. Međutim, ukoliko je to suprotno, odnosno, ukoliko ja ne mogu da ostvarim pacijentove zahteve ili ako se oni ne slaže sa mojim idealim lepote - u tom slučaju ne možemo da radimo", zaključila je.

Sa njenim stavom bila je saglasna i pevačica Seka Aleksić koja već dugi niz godina verno prati savete svoje dokotrke Mirjane.

"Žene su sve lepe, a ovo šta radimo je samo doterivanje onoga što mi već imamo", rekla je Seka, te se našalila sa svojom doktorkom.

"Ima jedna koja je lepša od mene, a to je ona".

A kako Seka Aleksić održava svoj besprekorni izgled, detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.