Sedam dana od smrti oca Seke Aleksic Otisli smo na Miloradov grob u Loznici i evo koga smo zatekli

Izvor: medio.rs, 14.Jan.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam dana od smrti oca Seke Aleksic Otisli smo na Miloradov grob u Loznici i evo koga smo zatekli

Na sedam dana od smrti Milorada Aleksića naša ekipa posetila je groblje u Loznici

Na punih sedam dana od smrti oca Seke Aleksić naša ekipa posetila je groblje u Loznici na kojem je Milorad Aleksić sahranjen.S obzirom na to da je običaj da se u prvu subotu od nečije smrti izlazi na groblje, očekivali smo da ćemo danas, na prvu subotu, videti nekoga od Miloradove porodice ili bar prijatelja.

Foto: Instagram/seka_aleksic

Međutim, nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zatekli nikoga. Ni ujutru, ni popodne. Nije bilo ni poznanika, ni prijatelja, ni Seke.

S obzirom na različite običaje u Srbiji, nismo sigurni da li je Aleksićeva porodica pomen organizovala za neki drugi dan. A danas je to izgledalo ovako.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Podsetimo, Milorad je preminuo na Badnje veče, u bolnici u Loznici. Sahranjen je 8. januara.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.