SVE ZA FANOVE Seka promoviše pesmu, pa ide na trudničko

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA FANOVE Seka promoviše pesmu, pa ide na trudničko

Pevačica Seka Aleksić će u junu završiti s nastupima koje je zakazala godinu dana unapred, a nakon promocije numere “Crnooka” odlazi u Beč.

Muzička zvezda kojoj se ostvarila jedna od najvećih želja, da ostane u drugom stanju, nije želel da zapostavi svoje verne fanove, pa je za njih pre nego što ode na trudničko odsustvo, pripremila specijalno iznenađenje.

- Seka je provela tri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Crnoj Gori, u Kotoru, zajedno sa suprugom Veljkom i ekipom koja će realizovati njen novi spot. S obzirom na to da je u trećem mesecu trudnoće, njeni saradnici nisu želeli previše da je forsiraju, pa scene na snimanjima nisu bile previše zahtevne - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

- Kako će u junu otputovati u Beč, gde će se provesti tri meseca pred porođaj, rešila je da sada obraduje fanove novom pesmom. Sve do juna ona ima i zakazane nastupe, a poslednji pred odlazak na trudničko biće u Zagrebu - kaže izvor za “Blic”.

Seka i dalje ne govori javno o svojoj trudnoći, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli samo modne fotografije. Sudeći po njima, pevačica izgleda nikad bolje, a trudnički stomačić se već nazire.

Seka Aleksić i Veljko Piljkić su u braku od 2010.godine, a posle šest godina braka i velike borbe, konačno očekuju svoju prvu bebu.

SEKA: NERVOZNA ALI SREĆNA

Folk pevačica otkrila je na svom Fejsbuk profilu da je uživala u Crnoj Gori, a posebno se zahvalila svojim saradnicima. Ona je navela da je srećna što su uspeli da istrpe sve njene “bubice”.

- Beskrajno hvala mom timu bez kojeg ne bih mogla da budem ovo sto jesam. Hvala vam na strpljenju, hvala što me trpite i kada sam nervozna - napisala je Seka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.