STRAVICNO Koncert Seke Aleksic prekinut RAFALOM

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVICNO Koncert Seke Aleksic prekinut RAFALOM

Odmah posle incidenta, pevačica je uz obezbeđenje napustila Ljubuški.

Rafalnom paljbom iz kalašnjikova D.M. (41) sa šireg područja Ljubuškog prekinuo je koncert pevačice Seke Aleksić, koji je posle ponoći počeo u ljubuškom noćnom klubu “Diamond”.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj Ljubušak je bio jedan od onih koji su prilično negodovali zbog gostovanja ove pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na dan obeležavanja akcije “Oluja”.

U saopštenju iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona navedeno je da su u 4.32 sati primili dojavu da nepoznata osoba puca iz automatske puške na parking prostoru ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici Bartola Kašića u Ljubuškom.

On je uhapšen, a izvršena je pretraga njegove porodične kuće ali nisu nađeni nikakvi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s krivičnim delima.

Nakon kriminalističke obrade protiv D.M. će biti podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

S. P.

PINK.RS
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.