Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBODA ZA GRUDI: Seki ne treba brus! (FOTO)

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila sliku u bade mantilu, a njeni fanovi nagađaju da li nosi gaćice

Foto: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić je nastavila sa objavljivanjem provokativnih fotografija, a sada je pažnju privukla slikom na kojoj pozira u bade mantilu ispod kojeg nema grudnjak!

Dok njeni fanovi nagađaju da li pevačica na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ima gaćice ili ne, Aleksićeva je postavila još jednu fotografiju, ovoga puta u crnoj providnoj haljini, pa vi sami izaberite u kojem izdanju vam se više sviđa.

Foto: Instagram/seka_aleksic

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Seko, ispalo ti nešto!

Izvor: Svet, 11.Dec.2014

Seka Aleksić svakodnevno postavlja nove slike na Fejsbuku, a ovog puta je rešila da bude provokativnija nego inače.. Po ugledu na Rijanu, koja se pre nekoliko dana slikama samo u sakou, Seka je postavila fotografiju na kojoj je samo u bade mantilu.. Fanovi su, ispod fotografije, pokrenuli debatu da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.