ŠLIC I DEKOLTE DO PUPKA: Seka Aleksić u IZAZOVNOM izadanju - Sve oči uprte u nju zbog OVOG detalja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 21:47

ŠLIC I DEKOLTE DO PUPKA: Seka Aleksić u IZAZOVNOM izadanju - Sve oči uprte u nju zbog OVOG detalja!

Zasenila sve

Svetlana Seka Aleksić večeras je organizovala promociju svog albuma "Bioskop" i pesme "Rana".

Tom prilikom ona je simbolićno ugostila svoje prijatelje i kolege u bioskopu gde su uz kokice ispratili njenu novu numeru.

Seka je zablistala u crnoj haljini od satena sa "puf" rukavima i velikim šlicem. Pored bujnog poprsja koje je istakla u prvi plan, posebnu pažnju privukle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su crne čipkane čarape koje su upotpunile vizuelno njen izgled.

Ništa manje na sebe nije privukao pažnju ni njen suprug, Veljko Piljikić koji se uklopio sa Sekinim stajlingom, pa je došao na poromociju u crnom odelu.

Mnoge poznate ličnosti došle su da pruže podršku svojoj koleginici. Među njima su Slađa Alegro koja je došla sa svojim suprugom, Adil, Goca Tržan, Bata Spasojević, Isak Šabanović, Boban Rajović, Goga Sekulić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAĐA PROGOVORILA O ĐANIJEVIM "PREVARAMA": "Bolje da ga povezuju sa prostitutkama, nego sa MUŠKARCIMA!”

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022

Iskreno o svemu..Svetlana Seka Aleksić večeras je organizovala promociju svog albuma "Bioskop" i pesme "Rana"...Tom prilikom ona je simbolićno ugostila svoje prijatelje i kolege u bioskopu gde su uz kokice ispratili njenu novu numeru...Među gostima bila je i supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.