SEKU PRIVELA HRVATSKA POLICIJA

Izvor: Kurir, 30.Jul.2011, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKU PRIVELA HRVATSKA POLICIJA

Radila na crno! Seku Aleksić privela je u subotu ujutro policija u Makarskoj jer je u klubu „Petar Pan“ pevala bez radne dozvole! S još tri člana benda, pevačica je saslušana, oduzeti su im pasoši dok se slučaj ne razreši, jer su narušili hrvatski zakon o strancima

Radila na crno!

Seku Aleksić privela je u subotu ujutro policija u Makarskoj jer je u klubu „Petar Pan“ pevala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bez radne dozvole! S još tri člana benda, pevačica je saslušana, oduzeti su im pasoši dok se slučaj ne razreši, jer su narušili hrvatski zakon o strancima.

- Aleksićka je bila privedena i po saslušanju je puštena. Oduzete su joj putne isprave i mora na sud. S obzirom na to da je prvi put napravila prekršaj, to će se uzeti u obzir kad bude donošena konačna presuda. Mi sad ne znamo kolika novčana kazna može da bude, recimo od 100 evra pa do 500 evra, ali o tome sud odlučuje - rekao je za Kurir Marko Đurišić, pomoćnik šefa smene policije u Makarskoj.

Hrvatska policija inače je veoma revnosna u proveri muzičara iz Srbije. Nije Seka ni prva ni poslednja koja je na svojoj koži osetila njihovu strogoću, a kako tamošnji mediji pišu, za naše pevače u „lijepoj njihovoj“ pripremaju se još rigoroznije kontrole.

Pozvali smo Seku, ali ona nije želela da govori za Kurir. Od njenog portparola nismo uspeli da saznamo kada će se vratiti u Srbiju, niti koliku je kaznu platila.

Miljana Vojvodić

Moguća kazna od 10.000 evra!

Kako Kurir saznaje, ovaj prekršaj u Hrvatskoj Seku Aleksić može da košta i do 10.000 evra, pa čak i dve godine zabrane ulaska u tu zemlju, ako se budu strogo pridržavali svog zakona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.