SEKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Čitam psihološke KNJIGE!

Izvor: Svet, 27.Mar.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Čitam psihološke KNJIGE!

Od kada je prvi put stupila na scenu i otpevala hitove poput “Crno i zlatno” i “Ko da sutra ne postoji” pa sve do sada, Svetlana Seka Aleksić, kako sama tvrdi, promenila se potpuno. Pevačica je otkrila šta je sve radila kako bi svoju ličnost dovela do savršenstva, a priznala je i šta više ne radi.
“Nisam od onih osoba koje razmišljaju šta su mogli da promene u određenom momentu života. Prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je tako kako jeste, možda je u tom momentu bilo najbolje, ili nije. Ne vraćam se nikada unazad. Svakako da učim na greškama. Čovek nekada treba da posluša svoju podsvest. Čak ako govori nešto negativno, iz toga će verovatno proizvesti nešto dobro. Podsvest je izuzetno čudna i dobra stvar. Bavim se time poslednjih nekoliko godina, čitam brojne psihološke knjige koje govore o tome kako na ljudski život utiče moć podsvesti”, tvrdi Seka, a piše “Blic”.
Ona je odlučila da sada više ne odgovara na prozivke kolega, niti bilo koga drugog:
“Generalno sam se kao čovek i osoba promenila sigurno za 70 odsto. Iz korena. Ne bi niko to rekao jer su to stvari koje javnost nema priliku da vidi, a odnose se na moje mišljenje i ponašanje. Promenila sam se nabolje za moju porodicu i sve. Da ne pomisle ljudi sada na osnovu ove izjave da sam ko zna šta radila. Ne to. Promene su nastale kada je stav o nekim stvarima u pitanju i moja impulsivnost. Kada bi me neko ranije prozvao, mene bi to strašno vređalo i pogađalo i želela bih odmah da odgovorim. Danas, verujte da ni ne pročitam kada neko pošalje uvredljive komentare jer me to ne interesuje. Ne bavim se time, ostvarena sam žena i majka. Bavim se porodicom i karijerom”, iskrena je pevačica koja je pre samo dva dana objavila novu pesmu “Oslobodi me” u kojoj jedan stih glasi: “Kreteni samo privlače me”, a ona otkriva da li je to slučaj i kod nje:

“Mene generalno ne. Drugarice mi se poveravaju pa neke od njih kažu: “Kakav kreten, zamisli šta mi je uradio”. Najviše žene kukaju na to da ne mogu da pronađu pravog i normalnog muškaraca. Zavisi šta žene smatraju normalnim, da li je to da je on bogat pa da ne moraju ništa da rade ili nešto drugo. Imate devojke koje samo žele da rađaju decu i da ne rade ništa, a da uživaju, da budu domaćice. Možda je to njima idealno. Mislim da ne postoji takav muškarac koji bi želeo takvu osobu pored sebe. Kada mi se drugarice žale, kažem im da smatram da treba da promene kriterijume i da treba one nekada nekome da se prilagode”, stroga je Aleksićeva prema drugaricama.
blic/SvetSvet
The post SEKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Čitam psihološke KNJIGE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.