SEKA ALEKSIĆ OTKRILA POL BEBE: Evo i koje ime će dete dobiti po rođenju

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA POL BEBE: Evo i koje ime će dete dobiti po rođenju

Pevačica Seka Aleksić nedavno je objavila da će ponovo postati majka, a u ponedeljak je otkrila kog pola će biti njeno i Veljkovo drugo dete Pevačica Seka Aleksić nedavno je objavila da će ponovo postati majka, a u ponedeljak je otkrila kog pola će biti njeno i Veljkovo drugo dete.Seka Aleksić je, naime, sa svojim obožavateljima podelila da će dobiti još jednog dečaka, nakon sina Jakova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kog je na svet donela pre tri godine.- Stiže nam Isak - navela je poznata pevačica ushićeno na društvenim mrežama, otkrivši ime drugog deteta, što je pokrenulo lavinu komentara njenih pratilaca. PROČITAJTE I: SEKA ALEKSIĆ POTVRDILA: Trudna sam!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Seka Aleksić otkrila pol i ime druge bebe

Izvor: Tracara.com, 16.Jul.2019

Seka Aleksić nedavno je otkrila da je ponovo u blaženom stanju i da sa njenim suprugom i sinom Jakovom jedva čeka novu prinovu. Pevačica je sada sa svojim fanovima na društvenim mrežama nesebično podelila pol i ime nove bebe. Aleksićeva je na Instagramu podelila snimak, posluživši se popularnom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.