SAŠA VIDIĆ JE BIO DOBAR ČOVEK, ALI... Evo po čemu će Seka Aleksić pamtiti pokojnog kreatora

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 23:06

"SAŠA VIDIĆ JE BIO DOBAR ČOVEK, ALI..." Evo po čemu će Seka Aleksić pamtiti pokojnog kreatora

Ja njega volim

Seka Aleksić je ovogodišnja dobitnica Estradno-muzičke nagrade Srbije koju dodeljuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije. SEMUS već 33 godine za redom zastupa interese umetnika. Seki je ova nagrada uručena na petom Saboru narodne muzike Srbije, koji je počeo večeras. Nagradu je svečano pevačici uručio Dragiša Golubović.

S obzirom na činjenicu da je u dugom i skladnom braku, pojavila se i ljubomora i zavist od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane ostalih koleginica. Seka je pred kamerama ekipe portala Srbija Danas priznala da ne haje za to i ponosno im poručuje da se bave svojim životima.

- Treba da se ugledaju , a ne da budu ljubomorne. Ja sam se uvek vodila idejom da nikada ne budem ljubomorna na neku drugu koleginicu ili bilo koga. Ako mi se nešto njeno dopada, ja ću se truditi da ja budem još bolja ili da joj se približim u tom smislu. Brak je ozbiljna institucija i ako nemate razumevanja , poštovanja jedno prema drugom brak ne može da opstane i to je tako. Veljko i ja se ne svađamo previše, ali svakako da postoje nesuglasice ali mi vrlo brzo pređemo preko toga i nema toga da ne pričamo deset dana. Sve brže živimo i svedoci smo vremena gde se brakovi i veze sklapaju iz interesa.  90% veza je sve iz interesa i moramo to da shvatimo , ali nekako ja znam da postoje dobri ljudi, da postoje lepe i pametne devojke koje žele da se udaju za svog princa. Jeste to malo izvrnuto, sistem vrednosti je totalno poremećen, ali ja nisam deo toga niti ću biti - kaže Seka i dodaje:

-Ja ću uvek propagirati porodicu, veru , ljubav prema ljudima, mene apsolutno ne interesuje ko šta radi i čime se bavi. O sujeti onih koji nisu uspeli mnogo da postigu Seka ide po principu " ko tebe kamenom, ti njega hlebom".

- Ja sam Zdravka Čolića volela oduvek i njegova karijera je meni nešto najlepše i najveće ikada. Volela bih da imam koncerte kao on i da budem zvezda u tim godina u kojima je on . Nikada nisite čuli za njega da je sujetan, ljubomoran , uvek je pun podrške za mlađe kolege. On sedne u restoran pozdravi se sa ljudima, časti ih piće i tako treba da se ponaša jedna zvezda. Nažalost, uvek se uzvezde oni koji nemaju razloga za to, oni koji su stvarno zvezde oni su potpuno normalni i prirodni. Malo ih je, ali postoje - objašnjava Seka.

Seka je, inače, pre dva dana izazvala pometnju svojom objavom na Instagramu, kada je prozvala one koji se predstavljaju vernicima, a da to zapravo nisu.

- Nikad vam neću reću na koga sam mislila, ali neću razumeti ljude koji su u veri, a to ne pokažu. Može da se spekuliše za koga sam to rekla, ali to je moj stav, ako si vernik, vernik si, a ne mehanički vernik, praštaj - rekla je Seka.

Ona se osvrnula i na smrt Saše Vidića, te otkrila po čemu će ga pamtiti.

- To je bio šok za mene. Stanislav i ja smo planirali stajlinge sa njim, čuli smo se pre 10 dana. Teško mi je zbog toga, u četvrtak je sahrana. Iznenada se desilo. Ja sam u kontaktu sa njegovim najbližim članom porodice, to mu je rođak, koji je u Beogradu. Stresno je i teško je. Skoro je bio pa sasvim sam. Pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je sve, pa i mene, ja sam mu uvek opraštala. . Bio je na mojoj promociji, posle toga smo se viđali i čuli. Bio je dobar čovek, ali neshvaćen za ovo vreme - rekla je Seka pred portalom Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.