ŠABAN JEDVA ČEKAO DA SE VRATI KUĆI: Dan pred smrt rekao Seki Aleksić...

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABAN JEDVA ČEKAO DA SE VRATI KUĆI: Dan pred smrt rekao Seki Aleksić...

Seka Aleksić bila je u avionu sa Šabanom Šaulićem dan pre njegove stravične pogibije koja ju je izuzetno potresla. Seka Aleksić bila je u avionu sa Šabanom Šaulićem dan pre njegove stravične pogibije koja ju je izuzetno potresla.- Juče smo putovali zajedno. U avionu je bio nasmejan i pošto smo presedali rekao je "Jedva čekam sutra, imam direktan let za Beograd, da se konačno malo odmorim". >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << I dalje mi te njegove reči odzvanjaju u glavi - rekla je Seka.Ona kaže da je od Kebe saznala da je Šaban Šaulić poginuo.PROČITAJTE I: OVO JE PRAVA ISTINA O ŠABANOVOJ SMRTI – Pevač preminuo od srčanog udara nakon teškog udesa - Nisam znala da je poginuo sve dok nisam saznala od Kebe, koji mi je u suzama to saopštio na aerodromu. Noge su mi se odsekle kada sam čula. Duša me boli, on je bio divan čovek, srce mi se slama. U šoku sam, jako mi je žao i teško mi je - s bolom u glasu završava Seka.Podsećamo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je jutros nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, a do udesa je došlo kada se automobil marke "mazda" zakucao u automobil u kojem se nalazio pevač.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ŠABANOVO JEZIVO PREDSKAZANJE: Dan pred smrt Šaulić je ovo rekao Seki Aleksić!

Izvor: Press, 18.Feb.2019, 11:09

Seka Aleksić bila je u avionu sa Šabanom Šaulićem dan pre njegove stravične pogibije koja ju je izuzetno potresla. . - Juče smo putovali zajedno. U avionu je bio nasmejan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.