Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2024, 14:05

Privedena folk pevačica Seka Aleksić, u pritvoru provela 8 sati

Seka Aleksić privedena je u Cirihu u noći između subote i nedelje, piše Blic.
Naime, kako je ispričala Seka Aleksić policija je došla na njen nastup u jednoj diskoteci u Cirihu kako bi proverili radne dozvole, međutim ustanovili su da radne dozvole nisu adekvatne, pa su pevačica i članovi benda privedeni kako bi dali izjave.
– Policija je došla na naš nastup i proverila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i ceo bend, rekla je za Blic.
Pevačica i bend su u pritvoru proveli osam sati.
Podsetimo, i pevačica Jana Todorović provedena je prošle godine na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu za rad.
A pre dve godine i...
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Seka Aleksić privedena u Švajcarskoj: Osam sati provela u pritvoru

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2024

Seka Aleksić privedena je u Švajcarskoj u noći između subote i nedelje. Popularna pevačica osam sati je provela u pritvoru...Pročitajte još: Seka Aleksić progovorila o preljubi: Uhvatila sam ga sa drugom!..Prema Sekinim rečima, policija je stigla na njen nastup u jednoj diskoteci u Cirihu kako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.