Premijera spota za pesmu u kojoj će se pronaći sve one koje nisu prebolele bivšeg

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera spota za pesmu u kojoj će se pronaći sve one koje nisu prebolele bivšeg

Otkad me on u buran život baci viski i ja smo najbolji ortaci (foto: Instagram) Budući da je u drugom stanju Seka Aleksić je ubrzala promociju novog materijala koji najavljuje singlom Crnooka. U pitanju je pesma koja već na prvo slušanje ulazi u uši, a bavi se temom ostavljene devojke koja nije prebolela bivšeg momka, pa se leči besomučnim izlascima i opijanjem, a da pritom ne obraća pažnju na poglede brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << muškaraca koji kao da osećaju da ne mogu da je imaju, pa su uporni u želji da joj priđu. Seka je ekranizovala ovaj hit u najavi, a veoma zanimljiv spot pogledajte u nastavku.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Seka Aleksić potpuno otvoreno o vantelesnoj oplodnji: ‘Bitne su 3 stvari!’

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2016, 10:04

Uskoro će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana (foto: Instagram) Povodom promocije novog singla Crnooka Seka Aleksić je gostovala u emisiji AMI G Show gde je, pored novog materijala, glavna tema bila i njena trudnoća. Pevačica je, nakon brojnih pokušaja da se ostvari kao majka,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.