Premijera: Seka Aleksić feat. Sha - Ti se hrani mojim bolom! Spot za novi hit je konačno tu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Jun.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Seka Aleksić feat. Sha - Ti se hrani mojim bolom! Spot za novi hit je konačno tu! VIDEO

Seka Aleksić premijerno je predstavila spot za remiks pesme "Ti se hrani mojim bolom", koja je konačno ugledala svetlost dana, a koju je kraljica estrade snimila sa poznatim reperom Sha..

Novi album Seka Aleksić "Lek za spavanje" uspeo je da za rekordno kratko vreme bukvalno pokori fanove ove popularne pevačice. Kako muzika tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i tekstovi pesma toliko lako "ulaze u uši" da su  obožavaoci kraljice estrade, već na prvom njenom nastupu tražili da nekoliko puta izvede svoje nove hitove.

Pesma "Ti se hrani mojim bolom" u remiks verziji koji je urađen sa Sha, definitivno je pored numere "Crveni ruž" i "Lek za spavanje" jedna od najslušanijih pesama sa novog albuma. Pogledajte spot za pesmu, koja je već na prvo slušanje osvojila vaša srca.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Premijera: Seka Aleksić fest. Sha - Ti se hrani mojim bolom! Spot za novi hit je konačno tu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Jun.2015

Seka Aleksić premijerno je predstavila spot za remiks pesme "Ti se hrani mojim bolom, koja je konačno ugledala svetlost dana...Novi album Seka Aleksić "Lek za spavanje" uspeo je da za rekordno kratko vreme bukvalno pokori fanove ove popularne pevačice. Kako muzika tako i tekstovi pesma toliko lako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.