Porodila se Seka Aleksić, evo kako će se ipak zvati drugi naslednik!

Izvor: Story, 22.Jan.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se Seka Aleksić, evo kako će se ipak zvati drugi naslednik!

Poznata pevačica Seka Aleksić, kako je otkrila svetu na svom Instagram profilu, porodila se i na svet donela drugog sina. Budući da se proteklih meseci u medijima provlačila informacija da će se sin zvati Isak, što je i sama Seka potvrdila, lepa mama ipak je odlučila da svom drugorođenom nasledniku da drugo ime. Mališa će ... The post Porodila se Seka Aleksić, evo kako će se ipak zvati drugi naslednik! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETA I SNAŽNA ZNAČENJA: Seka se jutros porodila, na svet donela dečaka, imena njene dece su biblijska, a već ima spremno ime za TREĆU BEBU

Izvor: Blic, 22.Jan.2020

Pevačica Seka Aleksić jutros se porodila i na svet donela dečaka Jovana. Ponosna mama je odmah fotografiju svog dečaka objavila na društvene mreže, a iako je planirala da sinu da ime Isak, na kraju ga je nazvala Jovan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.