Porodila se Seka Aleksić: Evo koje ime je dala sinu

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se Seka Aleksić: Evo koje ime je dala sinu

Pevačica Seka Aleksić porodila se jutros i na svet donela svog drugog sina Pevačica Seka Aleksić porodila se jutros i na svet donela svog drugog sina.Iako je prvobitno bio plan da sinu da ime Isak, pevačica i njen suprug su rešili da se dečak zove Jovan. Pevačica se porodila prirodnim putem, dečak je dugačak 53 centimetara i težak 3 kilograma i 780 grama, a mama i beba se osećaju dobro.Inače, krsna slava porodice Aleksić - Piljikić je Jovandanj, pa nije čudno što su rešili da ga baš po tom svecu nazovu.Pročitajte i: Prva fotografija Sekinog sina: Ponosna mama pokazala malenog Jovana (FOTO)
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prva fotografija Sekinog sina: Ponosna mama pokazala malenog Jovana (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020

Pevačica se porodila prirodnim putem, dečak je dugačak 53 centimetara i težak 3 kilograma i 780 grama, a mama i beba se osećaju dobro PEVAČICA Seka Aleksić postala je mama drugi put, pošto je jutros na svet donela dečaka. Iako su Seka i njen suprug Veljko planirali da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.