Ponosni tata: Veljko Piljikić presrećan - Beba i mama su odlično!

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni tata: Veljko Piljikić presrećan - Beba i mama su odlično!

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug, Veljko Piljikić, juče su iznenada postali roditelji dečaka kom su dali ime Jakov, a beba je obradovala njihove porodice, ali i njihove poznate prijatelji. Ponosni tata otkrio je da se beba i mama osećaju odlično.

Trudnoća Seke Aleksić jedna je od vesti o kojoj se najviše pisalo u medijima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a tako je i juče i danas, kada se pevačica porodila i na svet donela sina Jakova. Iako joj je termin bio polovinom oktobra i planirala je da se porodi u Beču, njihov naslednik je rešio da ih iznenadi i pojavi se ranije. Tako se Seka porodila u jednoj privatnoj klinici, a na svu sreću, sve je prošlo u najboljem redu:"Mama je dobro, ona i beba se osećaju odlično. Porođaj je podnela sasvim lepo. Beba je teška 3,200 grama a dugačka 48 cetimetara i ocenjena je sa desetkom" rekao je ponosni tata Veljko za Blic.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Iznenađenje, suze i tatina važna uloga: Ovo su svi detalji porođaja folk zvezde Seke Aleksić!

Izvor: Story, 25.Sep.2016

Popularna pevačica i njen suprug Veljko Piljikić juče su postali ponosni mama i tata zdravog dečaka koji je dobio ime Jakov.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.