Pevačica na udaru hakera: Seka Aleksić traži pomoć policije!

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica na udaru hakera: Seka Aleksić traži pomoć policije!

Seka Aleksić danas je obratila svojim fanovima i pratiocima na Instagramu i obavestila ih da neko koristi njen identitet na društvenim mrežama i predstavlja se kao ona.

Revoltirana pevačica je objasnila da neko umesto nje zove ljude na kafu u njen dom i da joj se ovakve šale ne dopadaju. Seka razmišlja da ovaj slučaj prijavi policiji, što je već jednom i uradila.

Molim vas da ignorišete >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ovu bolesnu osobu ”seka223” koja svim mojim poznanicima i prijateljima piše poruke u moje ime, skida moje fotografije sa ovog profila i kači na svoj, govori da sam otvorila drugi instagram i dogovara da mi ljudi dođu na kafu kući itd. Bolesno! Ovo će biti drugi slučaj koji se tiče instagrama da sam prijavila policiji! Ova osoba definitivno nije normalna osoba! Na žalost”, napisala je Seka.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKA ALEKSIĆ PROŽIVLJAVA DRAMU Ovo je drugi slučaj koji sam prijavila policiji!

Izvor: Blic, 03.Jan.2017, 11:01

Pevačica Seka Aleksić skrenula je pažnju svojim pratiocima na anonimnu osobu koja se predstavlja njenim imenom...Pevačica je na Instagramu, podelila profil osobe koji se lažno predstavlja kao ona...- Molim vas da ignorišete ovu bolesnu osobu @sekaa223 koja svim mojim poznanicima i prijateljima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.