PUTUJ SA ANĐELIMA, PRIJATELJU MOJ... Seka Aleksić se potresnom porukom oprostila od Saše Vidića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:32

"PUTUJ SA ANĐELIMA, PRIJATELJU MOJ..." Seka Aleksić se potresnom porukom oprostila od Saše Vidića!

Ova vest ju je potresla!

Poznati srpski stilista i kreator, Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, a komšije tvrde da dugo nisu videle u javnosti i da je već neko vreme bio u jako lošem stanju.

Njegova smrt potresla je javnost, a poznate ličnosti se u velikom broju opraštaju od bliskog prijatelja i saradnika, kao i pevačica Seka Aleksić, koja je godinama sarađivala sa njim.

- Ova vest me je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretakao u kreacije - rekla je Seka.

Pevačica je potom objavila Vidićevu sliku na Instagramu uz kratku oproštajnu poruku.

- Putuj, prijatelju moj, sa anđelima. Voli te tvoja drugarica beskrajno - napisala je pevačica.

Podsetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator.

Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.