PUŠTATE ME DA UŽIVAM U BAJCI: Seka Aleksić uputila NAJEMOTIVNIJU poruku do sada svojim momcima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUŠTATE ME DA UŽIVAM U BAJCI: Seka Aleksić uputila NAJEMOTIVNIJU poruku do sada svojim momcima! (FOTO)

Kada sam sa vama, to je mesto posebne Božje prisutnosti...

Seka Aleksić koristi svaku priliku da pokaže koliko joj je porodica bitna i da su joj suprug i sinovi uvek na prvom mestu.

Uz zajedničku fotografiju, koju je objavila na svom Instagram profilu, popularna pevačica je Veljku, Jakovu i Jovanu uputila emotivnu poruku, koju vam prenosimo u celosti.

- Vas trojica ste moja direktna veza sa Bogom. I kada sam sa vama, to je mesto posebne Božje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisutnosti. Kreirali ste za mene najlepše snove i rekli mi da spavam. Ne budite me, nego puštate da uživam u ovoj bajci (vama). Zato sedite za stolom za kojim vam služim iskrenu ljubav. Tako se, dragi moji, leže sa osmehom na licu: znamo da smo proživeli još jedan dan u kom se izgovorene reči posebno pamte, male sreće čine mnogo većim, a ljubav deljenjem umnožava - napisala je Seka u poruci svojim momcima.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Feb 21, 2020 at 9:51am PST

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.