PRINUĐENA DA ODE! Seka Aleksić o traumatičnom događaju - posle ovoga morala je da ga NAPUSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 20:02

PRINUĐENA DA ODE! Seka Aleksić o traumatičnom događaju - posle ovoga morala je da ga NAPUSTI

Brutalno iskrena!

Seka Aleksić je jedna od naših najuspešnijih folk pevačica danas, koja može da se pohvali da uz svoju srećnu porodicu sada živi u luksuzu. Međutim, retko ko zna koliko se ona kroz život namučila da bi stekla sve ovo što danas poseduje.

Ipak, pevačica se ne libi da iskreno govori o svojim najranijim sećanjima i pored teške materijalne situacije.

Rođena je u Zvorniku 1981. godine. Njen otac je bio vozač, a majka je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila zaposlena u fudbalskom klubu "Drina". Detinjstvo je provela u svom rodnom gradu u srpskoj varoši bezbrižno rastući uz svoje roditelje i brata.

Još od malih nogu pokazivala je svoje vokalne sposobnosti, te je u horu svoje osnovne škole "Mitar Trifunović Učo" nastupala kao solista, a sa horom svojoj školi donela je brojne nagrade. Omiljena pevačica i uzor u tom periodu joj je bila Vesna Zmijanac.

Posle razvoda roditelja nastavlja da živi sa svojom majkom i bratom u Zvorniku. Dva meseca po završetku četvrtog razreda osnovne škole, strahote rata su je prinudile da sa svojom porodicom izbegne u Banju Koviljaču a godinu dana kasnije su se preselili u selo Lipolist kraj Šapca.

Svetlana se rado seća svog detinjstva i odrastanja, i pored teške materijalne situacije koje je sa sobom nosilo izbeglištvo, požrtvovana majka Ibrima se trudila da njena deca ni u čemu ne oskudevaju.

Marljiva i vredna, od malih nogu, Svetlana se isticala od svojih školskih drugara. Sa svojih četrnaest godina počela je da peva po raznim kafanama kako bi sebi i svojoj porodici obezbedila koji dinar viška. Volela je da peva, uvek je bila nasmejana, i takvu je svi iz Lipolista pamte, a ona, i dan danas, kada gostuje u blizini, voli da se vidi sa svojim prijateljima koji su obeležili njeno odrastanje.

Nakon završetka osnovne škole upisala je Srednju poljoprivrednu školu, ali ju je zbog lošeg uspeha napustila 1996. godine i posvetila se pevanju.

Temperamentna od malih nogu, rođena u ljubavi osoba dve različite vere, u horoskopskom znaku bika, jasno je znala svoj cilj - da će jednog dana živeti svoj san i biti muzička zvezda. Rado priča o tome u brojnim emisijama kako se njena majka bunila da bude pevačica. Da bi udovoljila svojoj majci, a svesna teških vremena koje je prošla, shvatajući da pored pevanja mora imati i "zanat u rukama", Seka završava za ženskog frizera, tako da odatle potiče njena ljubav prema modi, prepoznavanju kvalitetnih brendova i naravno, stilizovanju kose. Sa 19 godina odlazi u Švajcarsku na dve godine, gde je intenzivno nastupajući po klubovima i diskotekama, uradila matricu za svoj prvi album.

Iz Švajcarske se vratila u Bijeljinu i nastupala u Hali sportova na desetom po redu festivalu narodne muzike Moravski Biser u Ćupriji sa pesmom Idealno tvoja, koja osvaja prvu nagradu publike. Na harizmatičnu crnokosu niko nije ostao ravnodušan, pa ni njen budući suprug kog je na tom festivalu i upoznala.

Međutim, posle kratkog vremena, Seka i njen muž su se razveli i ubrzo je našla novog dečka Zorana koji je takođe bio i njen menadžer. Od nastupa 2002. na muzičkom festivalu u Ćupriji, koji je bio njen prvi veći nastup kao pevačice, nastavila je da živi i radi u Srbiji. Od 2007. postaje jedna od najtiražnijih pevačica u Srbiji.

Danas je u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, kojem je rodila dva sina, Jakova i Jovana. Nakon teškoća sa začećem, Seka se okrenula veri i manastirima, a otvoreno priča i o tome da joj je želja da ima još dece.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.