PRESLATKO Sekin sin imitira tatu, oduševićete se kada vidite koliko se umorio i od čega

Izvor: 011vodič.com, 18.Jun.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKO Sekin sin imitira tatu, oduševićete se kada vidite koliko se umorio i od čega

Foto: Printscreen / Instagram

Pevačica Seka Aleksić nedavno se pohvalila drugom trudnoćom, a sada je na društvene mreže postavila i snimak svog sina Jakova kog nikako ne želi da zapostavi ni kada se bata ili seka rodi.
Naime, pevačica je toliko ponosna na svog naslednika da je ovoga puta želela da pokaže i kako srećna porodica uživa a posebno najmlađi član koji uživa da vežba sa svojim ocem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Mali Jakov imitira tatu i boksuje sa njim dok ih mama sve vreme snima. U videu koji je pred vama pogledajte kako ova porodica zajedno provodi slobodne trenutke, kao i kako se Jakov umorio od silnog vežbanja pokušavajući da bude kao njegov tata.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.