Izvor: Blic, 01.Jan.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPUNA HALA, LUDILO NASTUP, HRANE U IZOBILJU Pitali smo Seku Aleksić da li nosi crveni donji veš, ali zbog odgovora joj SVI APLAUDIRAJU (VIDEO)

Seka Aleksić radno je dočekala 2019. godinu, a prepunoj hali "Belexpo" centra je priredila odličan provod. Sa Sekom je bio suprug, Veljko Piljikić, koji organizuje njene nastupe.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da sluti na radost i veselje: U novogodišnjoj noći Seka Aleksić IZDOMINIRALA U CRVENOM

Izvor: Story, 01.Jan.2019

Seka Aleksić sinoć je napravila veče za pamćenje. Ona je radno ušla u 2019. godinu i to u prepunoj sali jednog beogradskog mesta gde je publike došla da baš sa njom uđe u Novu godinu. Da sve bude kako treba, ali i da ovo veče provede sa svojom dragom sa Sekom je došao suprug, Veljko Piljikić,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.