PREMIJERA SPOTA: Seka Aleksić ‘Koma’

Izvor: Tracara.com, 15.Apr.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA SPOTA: Seka Aleksić ‘Koma’

(foto: Instagram/seka_aleksic) Nakon što je pre 2 nedelje predstavila prvu pesmu Evo, a zatim i izdala album Koma pre 5 dana, Seka Aleksić sada svojoj vernoj publici prezentuje ekranizaciju naslovne numere. Pesma je već pobrala brojne pohvale, a šta kažete na spot u kom je Seka pustila i poneku suzu, objasnivši pritom da joj je ovo bilo dosad najemotivnije snimanje spota u karijeri.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PREMIJERA: Novi spot Seke Aleksić! (video)

Izvor: Svet, 15.Apr.2017

Drugi singl sa novog albuma Seke Aleksić zove se “Koma” i folk zvezda danas je predstavila spot svojim fanovima!. “Koma” je pesma na koju Seka polaže velike nade budući da je album nazvala upravo po njoj.. Kompozitor pesme je Bojan Vasić, a tekst je pisala Jelena Trifunović.. . SvetSvet

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.