PRED BOGOM SMO SVI ISTI! Seka Aleksić osudila poruke mržnje sa PORODIČNE LITIJE i podržala LGBT populaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 16:57

"PRED BOGOM SMO SVI ISTI!" Seka Aleksić osudila poruke mržnje sa PORODIČNE LITIJE i podržala LGBT populaciju

Dala svoj doprinos u borbi za ljudska prava!

Pevačica Seka Aleksić, koja je između ostalog poznata kao pravoslavka koja često ističe to da odlazi u manastire, obeležava verske praznike i slično, osudila je jučerašnje litije koje se protive održavanju Euro Prajda u Srbiji.

Seka Aleksić je podelila video litija uz snažnu poruku i podsećanje na prave hrišćanske vrednosti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Ako se već neko brani na ovaj način, sa litijom i sa ikonama, trebalo bi da zna osnovne stvari, a to je da ne osuđuješ nikoga da se tebi ne bi sudilo! Ako voliš Gospoda i sve što je stvorio onda zaista voli, dozvoli svakome da dobije svoju šansu za pokajanje ovaj svet bi bio mnogo bolji. Pred Bogom smo svi isti - napisala je Seka u inicijalnom tvitu.

Njen potez pohvalio je i direktor Beograd Prajda Marko Mihailović, a Seka je podelila njegov tvit na svom profilu.

Vera je ljubav, i nista drugo. Nazalost, izgleda da ne mislimo svi isto tako pa sebi dozvolimo da nekoga nazivamo smecem i fekalijama. A sutra, mozda ti bas taj peder koga osidjujes pruzi ruku spasa u nekom momentu. Kad bi se bavili sobom a ne sa kim ko spava u krevetu…

— Seka Aleksic (@poslednjilet) August 15, 2022

- Veliko poštovanje za Seku Aleksić - ovako se poštuju hrišćanska načela, a ne osuđivanjem, mržnjom i pozivanjem na nasilje! Javne ličnosti imaju veliki uticaj na društvo i važno je da stanu na stranu slobode, ljubavi i mira! 17.09. u 17h - vreme je i važno je!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.