Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 12:46

POSLE SEKE, GLUMCI I SPORTISTI NUDE POMOĆ DEVOJČICI IZ VRBASA: "Bezdušno je ponižena, kupujem joj haljinu i cipele za maturu"

Pevačica Seka Aleksić odlučila je da pomogne devojčici koja je bila žrtva vršnjačkog nasilje u Vrbasu. Mnoge je pogodila ova priča, pa su i druge javne ličnosti rešile da pruže podršku i pomoć devojčici koja je romske nacionalnosti, a sa kojom vršnjaci nisu želeli da idu na maturu.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ODUŠEVLJENA JE ŠTO ŽELIM DA IDEM SA NJOM NA MATURU" Seka Aleksić stupila u kontakt sa devojčicom koja je preživela VRŠNJAČKO NASILJE

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Pevačica Seka Aleksić odlučila je da pomogne devojčici koja je bila žrtva vršnjačkog nasilje u jednoj školi u Vrbasu. Ona je rešila da ide na maturu sa njom, a sada je otkrila da je uspela da stupi u kontakt sa devojčicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.