PAPARACO SEKA U BUDVI seta stomacic muza i ljubimca

Izvor: medio.rs, 19.Jul.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO SEKA U BUDVI seta stomacic muza i ljubimca

Pevačica Seka Aleksić doputovala je u Budvu i odmah je krenula u šetnju Starim gradom

Čim je izasla iz hotela sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, uz neizbežnog kućnog ljubimva na povocu, prolaznici su počeli da obleću oko nje i zaustavljaju je, kako bi se pozdravili i slikali s njom.

Ona je imala strpljenja za fanove, a potom je nastavila šetnju. Nekoliko sati pred nastup uživala u morskoj klimi i svežem vazduhu.

Iako je pevačici >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sredinom oktobra termin za porođaj, ona ne staje, pa i dalje vredno radi po noćnim klubovima. Izgleda da nije od onih trudnica kojima je teško i kašiku da podignu. Aleksićeva i njen muž večerali su u restoranu, a nakon dva sata se vratili u hotel.

INFORMER.RS
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.