Izvor: Blic, 15.Apr.2023, 10:30

"Otac je nasrnuo na majku, brat ga je u besu tukao" Seka Aleksić ronila suze u emisiji, ovo je njena životna priča: "Spavala sam na strunjačama, nismo imali ni šporet"

Danas mnogima omiljena pevačica i velika estradna zvezda Svetlana Seka Aleksić tokom detinjstva prošla je kroz veoma težak period. Kako je svojevremeno govorila za domaće medije, njeno detinjstvo obeležio je život u izbeglištvu, vršnjačko nasilje, ali i nasilje u porodice, zbog koga njena mama i dan danas ima ožiljke. Iako je danas mlada i ostvarena žena na svim poljima, priznaje da neki ožiljci na duši nikad ne zarastaju.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.