Oduševila sve: Pogledajte Seku Aleksić bez trunke šminke (FOTO)

Izvor: Story, 16.Feb.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševila sve: Pogledajte Seku Aleksić bez trunke šminke (FOTO)

Popularna pevačica poželela je laku noć svojim fanovima fotografijom na kojoj je bez trunke šminke

Seka Aleksić, foto: Instagram

Seka je na svom Instagram profilu podelila selfi fotografiju kojom je oduševila svoje fanove.

Seka Aleksić pokazala koliko je jaka! (FOTO)

Naime, retko koja poznata ličnost odluči se na krupan kadar kada na licu nema trunku >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << šminke, ali Seka je to uradila.

Prelepa, kao anđeo, mnogo lepša nego sa šminkom, kao devojčica samo su neki od komentara pevačicinih fanova, a mi moramo da priznamo da nam se ovo Sekino izdanje podjednako sviđa kao i kada je našminkana.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) Evo kako Seka Aleksić izgleda bez trunke šminke

Izvor: Kurir, 16.Feb.2015

Prelepa, kao anđeo, mnogo lepša nego sa šminkom, kao devojčica, samo su neki od komentara..Seka Aleksić je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj je bez trunke šminke i oduševila svoje fanove...Naime, retko koja poznata ličnost odluči se na krupan kadar kada na licu nema...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.