Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 12:42

"OTIŠAO JE NA MOJ ROĐENDAN" Seka Aleksić neutešna nakon smrti Saše Vidića: "Zasmejavao me je do suza i nervirao do srži, hodajuća radost"

Modni kreator Saša Vidić umro je u 52. godini u KBC Bežanijska kosa.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA SAZNANJA O SMRTI SAŠE VIDIĆA: Članovi porodice ga pronašli u stanu, hitno ga odvezli u bolnicu - nije mu bilo spasa

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Modni kreator i stilista Saša Vidić umro je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, a ova vest iznenadila je mnoge.

Nastavak na Blic...

Poslednji pozdrav Saši Vidiću: Oglasile se Karleuša, Seka, Marija…

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2023

Modni kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC Bežanijska kosa. Grozna vest iznenadila je je njegove kolege i saradnike, koji se sada od njega opraštaju na društvenim mrežama. Seka Aleksić o Vidiću „U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.