Novi SVET donosi: Šok fotke! Seka pustila stomak! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SVET donosi: Šok fotke! Seka pustila stomak! (foto)

Društvene mreže i moderna tehonologija mnogim ljudima smetaju, ali ne i Seki Aleksić. Popularna folk pevačica presrećna je što postoje pojedini programi na kompjuteru i mobilnom telefonu koji od nje u nekoliko klikova prave fit i vitku mačku. Naravno, radi se o fotošopu! Gospođa Piljikić toliko se zanela sa ovim programom, da je polako ali sigurno u potpunosti iskrivila sliku o sebi. Jer, kako drugačije objasniti to što na instagramu izgleda kao da ima stručić >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << devojčice od osamnaest godina, a u stvarnosti šeta opušten stomak?!

Naime, došli smo u posed fotografija sa Sekinog nastupa koji je održala 24. jula u diskoteci Diamond u Ljubuški u Bosni i Hercegovini na kojima se vidi da je pevačica u proteklom periodu i te kako vreme više provodila u frižideru nego u teretani. Sekin opušten i poveći stomak čak ni ne podseća na onaj utrenirani i ravan kakav viđamo na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Takođe, njene ruke i podbradak u realnosti takođe izgledaju znatno drugačije nego na instagramu. No, dobro, ko može da joj zameri što voli da jede više nego što bi trebalo? Zar nismo svi mi ljudi od krvi i mesa i zar nemamo gotovo svi iste slabosti? Ali to što svojoj publici pokušava da se predstavi u drugačijem svetlu, e to je već problem.

Uostalom, žena koja je sebe na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici nazvala visočanstvom i kraljicom, te zatražila od svih da joj se poklone, sebi jednostavno ne sme da dozvoli da se ovoliko opušta. Jer, kraljice ne šetaju stomak.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi SVET donosi: Šok fotke! Seka pustila stomak! (foto)

Izvor: Svet, 06.Avg.2015

Društvene mreže i moderna tehonologija mnogim ljudima smetaju, ali ne i Seki Aleksić. Popularna folk pevačica presrećna je što postoje pojedini programi na kompjuteru i mobilnom telefonu koji od nje u nekoliko klikova prave fit i vitku mačku. Naravno, radi se o fotošopu! Gospođa Piljikić toliko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.