Izvor: Piplmetar.rs, 17.Maj.2023, 05:30

Neuspela vantelesna oplodnja, slomljena Seka Aleksić oglasila se pretužnim saopštenjem: Suprug će da me ostavi…

Ispovest Seke Aleksić uživo u emisiji dirnula je mnoge
Pevačica Seka Aleksić u emotivnoj ispovesti u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ nije uspele da zadrži suze dok priča o susretu sa svojim ocem koji se desio nakon nekoliko godina razdvojenosti.
Pročitajte Kada se pojavila niko je nije prepoznao – Seka Aleksić ostala bez kose FOTO
ATA images

Detinjstvo Seke Aleksić nije bilo svakidašnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mama i tata su se razveli, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, u njenom trećem razredu se sa mamom i bratom iz Bosne preselila u Banju Koviljaču, koje se, kaže u emisiji nerado seća, a onda su se preselili u Lipolist gde počinje za nju najlepši period.
Pročitajte Srpska Kim Kardašijan – Seka Aleksić šokirala autfitom, krst na grudima u prvom planu FOTO  U Lipolistu je Seka živela sa majkom, bratom i očuhom koji joj je bio jedina podrška kada je želela da počne da se bavi pevanjem. Za vreme rata je prekinula odnos sa tatom, a taj odnos nadomestio joj je očuh.
– Moj tadašnji menadžer i emotivni partner je meni tada rekao: „S obzirom na to da idemo u Austriju mislim da bi bilo lepo da pronađeš svog tatu“ – kaže Seka.
Na pitanje profesorke Slavice Đukić Dejanović da li se seća rečenice koju joj je tata izgovorio kada su se videli, Seka kaže:
ATA images

– Joj, nemojte to…. Da. Pa, uopšte nisam planirala da plačem – kaže Seka ne uspevajući da zadrži suze i nastavlja:
– Bila sam jako mršava kao mala i zvao me Žilo i samo je rekao: „Gde si ti bre Žilo?“. I, to je sve.
– Znam da su mi rekli, kasnije, njegovi drugari da je nosao non-stop moju sliku i pokazivao da je to njegova ćerka – kaže pevačica.
Pročitajte Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici
Rajko Ristić

Seka je od tada preuzela brigu o ocu čak mu je predložila i da se preseli kod nje.
– Postojao je jedan, da kažemo, psihološko-emotivan momenat kod moje mame… – kaže Seka i pred kamerama Blic televizije objašnjava kako se sve dalje odvijalo.
O borbi za potomstvo Seka vrlo rado govori iako je taj period trajao nekoliko godina. U tu borbu je ušla posle medicinskih zahvata i misli kako će partneru saopštiti detalje o čemu pevačica takođe priča u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“.
Pročitajte Osmehom je sve vešto prikrivala – Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici  – Ja znam da jedina stvar koja je meni snagu dalu je samo gospod Bog i ništa drugo.
– Prvi put mi je bilo jako teško kad nije uspela vantelesna oplodnja. Ja sam mislila da meni nešto fali ako ja ne mogu ostati prirodno trudna. I kako ću ja sad to saopštiti svom partneru. Prvi put kad mi se desila ta moja prva trudnoća, bila je bezuspešna i to mi je najteže palo. Mislila sam da će mene suprug da ostavi jer ja ne mogu da imam decu – bila je iskrena Seka koja je potom svoju emotivnu ispovest prožela i sledećim priznanjem:
– Ja valjda kroz ceo svoj život i celu svoju karijeru stalno tražim potvrdu ljubavi i da sam ja dobra zato što to kroz detinjstvo ja verovatno nisam baš toliko imala. 
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(VDEO) "MISLILA SAM DA ĆE MENE SUPRUG DA OSTAVI JER NE MOGU DA IMAM DECU" Seka Aleksić se sedam godina borila za potomstvo: "Treća vantelesna oplodnja je uspela"

Izvor: Blic, 17.Maj.2023

Pevačica Seka Aleksić u emotivnoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" priča otvoreno o borbi za potomstvo koja je trajala sedam godina, kojom pruža podršku i motiviše sve žene koje imaju problem koji je imala i ona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.