Nakon nekoliko godina stalnog praćenja domaćih zvezda: Ko se najviše promenio? (VIDEO)

Izvor: B92, 10.Apr.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon nekoliko godina stalnog praćenja domaćih zvezda: Ko se najviše promenio? (VIDEO)

Da li su poznatima godine saveznik ili neprijatelj? Svetlana Ražnatović, Seka Aleksić, Saša Kovačević, Nikolija za 6 i po godina od kad se pojavljuju u Exkluzivu doživeli su velike promene. Pogledajte koliko im se menjala kilaža, mišićna masa, profil, frizura.

Pre šest i po godina Ceca je bila vidno mršavija, ali je i tada, kao i danas, obučena po poslednjim modnim trendovima. Na njenom izgledu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas radi čitav tim ljudi, od stilista, preko šminkera, frizera, do onih koji nisu toliko poznati javnosti.

Nikolija se na estradi pojavila kao dvadesetjednogodišnja plavuša verovatno željna popularnosti. Pevačica Seka mogla bi da se nazove estradnim eksperimentom, ali po sopstvenoj želji.

Osim predstavnica lepšeg pola, vremenom se menjao i pevač Saša Kovačević. Sve više devojaka je ludelo za njim. Vremenom je telo doveo do savršenstva, ali i svoju karijeru.

Pogledajte prilog.

Ovo je glavna razlika između tinejdžera nekad i sad.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.