Najmlađi fan magazina Story raznežio čitav region: Ova fotografija posebno je ganula Seku Aleksić koja će uskoro roditi dečaka (FOTO)

Izvor: Story, 23.Jul.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi fan magazina Story raznežio čitav region: Ova fotografija posebno je ganula Seku Aleksić koja će uskoro roditi dečaka (FOTO)

Novi Story izazvao je pravu pometnju širom zemalja bivše Juge! Fotografije sa listom svakodnevno pale društvene mreže, ali jedna nas je sve raznežila...
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) SEKIN NAJMLAĐI FAN RAZNEŽIO REGION: Ova fotka je posebno ganula pevačicu, evo i zbog čega

Izvor: Kurir, 23.Jul.2016

...Fotografija malenog Vidaka koji na crnogorskom primorju sa pažnjom gleda trudnu Seku na naslovnoj starni izmamio je osmehe mnogih Pevačica je fotografiju sa njenim slatkim fanom objavila na društvenim mrežama a svi su se složili da je Vidak presladak..Seku Aleksić je posebno je ganuo mali Vidak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.