NEKO DA JOJ STANE NA CRTU?! Seka Aleksić OBJAVILA fotografiju, na kojoj će joj MNOGI POZAVIDETI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 22:42

NEKO DA JOJ STANE NA CRTU?! Seka Aleksić OBJAVILA fotografiju, na kojoj će joj MNOGI POZAVIDETI! (FOTO)

Oduševila mnoge!

Seka Aleksić je zadala domaći zadatak mnogim mlađim devojkama. Posle dve trudnoće, Seka izgleda bolje nego ikad.

Ona je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je slikana odpozadi, a iako se porodila pre tri i po meseca, ona izgleda bolje nego ikad.

Ipak, za liniju koju ima, Seka je uložila dosta truda, što se takođe može videti na njenom Instagram profilu, s obzirom na to da pevačica skoro svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljuje fotografije i video klipove sa treninga, kom se nedavno vratila.

Da Veljku Piljikiću i te kako mogu da pozavide na supruzi kakvu ima, vidi se na pomenutoj fotografiji, koju možete videti u nastavku.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.