Miloš Vuković – Riki već bez Zorice Dukić

Izvor: Poznati.info, 14.Maj.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vuković – Riki već bez Zorice Dukić

Na proslavi, prošle noći u klubu Sinema, u centru Beograda, pored mnogih poznatih ličnosti, komad slavljeničke torte dnevnog lista Kurir, probao je i Miloš Vuković, pobednik rijaltiija Parovi, koji smo do nedavno gledali na televiziji Happy.
Na žurku je došao sa drugovima, bez Zorice Dukić, za koju se ovih dana priča da je u vezi sa Mladenom Radulovićem, bivšim dečkom Anabele Bukve i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Seke Aleksić.
U jednom trenutku Riki je porazgovarao i sa Tomom Zorićem, portparolom specijalnog tužilaštva. O čemu su pričali, ostaće tajna, ali, možda je mladi karatista tražio neki savet od Zorića, ili ga pozvao da dodje na neko takmičenje, s obzirom da se zna da je portparot vatreni ljubitelj sporta.
Slične, interesantne teme: Mladen Radulović voli devojke iz rijaliti programa Seks u 'Parovima' Zorica Dukić voditeljka na Happy TV-u

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.