LICE OKUPALA SUZAMA U EMISIJI: Seka Aleksić nije izdržala pitanje o pokojnom ocu - Joj, nemoj to...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 17:19

LICE OKUPALA SUZAMA U EMISIJI: Seka Aleksić nije izdržala pitanje o pokojnom ocu - Joj, nemoj to...

Pevačicu savladale emocije.

Pevačica Seka Aleksić u emotivnoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" nije uspele da zadrži suze dok priča o susretu sa svojim ocem koji se desio nakon nekoliko godina razdvojenosti.

Detinjstvo ove dame nije bilo svakidašnje, mama i tata su se razveli, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, u njenom trećem razredu se sa mamom i bratom iz Bosne preselila u Banju Koviljaču, koje se nerado >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seća, a onda su se preselili u Lipolist gde počinje za nju najlepši period.

U Lipolistu je Seka živela sa majkom, bratom i očuhom koji joj je bio jedina podrška kada je želela da počne da se bavi pevanjem.

Za vreme rata je prekinula odnos sa tatom, a taj odnos nadomestio joj je očuh.

- Moj tadašnji menadžer i emotivni partner je meni tada rekao: "S obzirom na to da idemo u Austriju mislim da bi bilo lepo da pronađeš svog tatu" - kaže Seka.

Na pitanje profesorke Slavice Đukić Dejanović da li se seća rečenice koju joj je tata izgovorio kada su se videli, Seka kaže:

- Joj, nemojte to.... Da... Pa, uopšte nisam planirala da plačem - kaže Seka ne uspevajući da zadrži suze i nastavlja:

- Bila sam jako mršava kao mala i zvao me Žilo i samo je rekao: "Gde si ti bre Žilo?". I, to je sve.

O ovoj bolnoj temi kao i o tome kroz šta je sve prošla u životu Seka otvoreno govori u pomenutoj emisiji koju možete pratiti u sredu u 22 sati samo na Blic televiziji.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.