Koga je prebila Seka Aleksić?

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga je prebila Seka Aleksić?

Pevačica Svetlana Seka Aleksić napala muškarca koji je šutirao kuče

Foto: Twitter

 Seka Aleksić u svom blogu otkrila da je u garaži jednog tržnog centra pretukla nepoznatog mladića, koji je šutirao psa.

"Čula sam krike od kojih se ledi krv u žilama, a zatim i videla scene užasa, koje su mi još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pred očima. Monstrum, čiji su izopačeni obrisi još uvek imali oblik ljudskog stvorenja, besomučno je šutirao u glavu okrvavljeno kuče, koje je bilo nešto veće od pederuše koju je manijak nosio u ruci. Vrisnula sam, ali garažom su i dalje odjekivali njegovi tupi udarci. Nisam razmišljala šta prvo da bacim i čime da gađam ološa, pa sam iskoristila sve što mi se našlo u rukama.

Letele su prema njegovoj glavi boce sa vinom, staklena činija i sve ostalo što je bilo u kesama, i nisam razmišljala koliko jako ću da ga udarim", napisala je pevačica i dodala da se nada da će je "ljudski izrod" prijaviti policiji, samo kako bi ga ponovo videla i verovatno još jednom "nabola".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.