Izvor: Piplmetar.rs, 19.Avg.2023, 00:30

Kada krenu moja ludila… Seka Aleksić u porodičnoj vili napravila pometnju, Piljikić se nije nadao ovome FOTO

Kada krenu moja ludila… Seka Aleksić u porodičnoj vili napravila pometnju, Piljikić se nije nadao ovome FOTO



Bašta Seke Aleksić uredna je zahvaljujući njenim veštinama
U oazu u kojoj uživa sa svojim suprugom i sinovima Seka Aleksić uložila je mnogo truda, novca i energije. Kuća i okućnica u Staroj Pazovi izgledaju poput bajke a dvorište u kom provodi najviše vremena prava je zelena riznica >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u kom je posadila svoje omiljeno bilje.
Pročitajte Sliku ćete pogledati dvaput – U ovoj haljini je nemoguće sakriti višak kilograma, a pogledajte samo kako stoji Seki Alekić FOTO  Instagram

Naravno da se u dvorištu nalazi i bazen na kom Seka sa sinovima i mužem provodi najviše vremena tokom leta i na kom su nastaje najlepše fotorafije koje krase njen Instagram nalog. Ono što svakako ulepšava celu ovu priču jeste i prelepa zelena trava koju vredni supružnici održavaju. Sada je stigao i dokaz za to.
Pročitajte Deco moja, tata vas voli najviše – Seka Aleksić rasplakala sve objavom o Veljku, ovo je istina o razvodu FOTO
Seka je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj vidimo da je danas bila vredna i da je travnjak zahvaljujući njenoj veštini s kosilicom, savršeno podšišan. Piljikić se, čini se nije nadao da je njgova supruga sposobna da potegne ovoliku mašinu i u dvorištu svoje porodične vile napravi pravu pometnju…
Bašta Seke Aleksić pozornica je predivnih boja a evo kako izgleda u interesantnom filteru kroz koji je provukla fotografiju.
Pročitajte Razotkrivene porodične tajne – Seka Aleksić ne priča sa jetrvom, Veljkovi roditelji se umešali  Inače, postoji uvreženo mišljenje u narodu kod ljudi koji žive u kućama i imaju svoje dvorište da je košenje trave i trimovanje relaksirajuži posao, da opušta i usrećuje.
Pročitajte Seka Aleksić se na jednostavan i jeftin način rešila celulita – Otkrila je njen tajni recept
 Loading …
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.