Ima li sličnosti: Seka Aleksić kao junakinja sapunice ‘Rubi’

Izvor: Tracara.com, 14.Mar.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li sličnosti: Seka Aleksić kao junakinja sapunice ‘Rubi’

Seka sebe uporedila sa Ruby (foto: Instagram.com/seka_aleksic) Pevačica Seka Aleksić, nakon duže medijske pauze posle rođenja sina Jakova, uskoro se vraća na scenu. U toku su poslednje pripreme pred izlazak novog albuma, a na fotografijama koje je danas podelila sa publikom, u prvom planu bila je njena sjajna figura, ali i veoma zanimljiv stajling. Poslednjih godina stilista popularne pevačice je Saša Vidić, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je Aleksićeva za potrebe jednog snimanja obukla izazovnu crvenu haljinu iz njegove kolekcije. Seka je u kratkom video klipu pokazala i delić atmosfere sa snimanja, ali se i našalila na račun svog izgleda. A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Mar 14, 2017 at 6:27am PDT Sa bujnom tamnom kosom i u tesnoj crvenoj haljini, vlasnica hita Aspirin primetila je sličnost sebe i junakinje latinoameričke sapunice Rubi, Barbarom Mori. Ima li sličnosti? (foto: Screenshot) Da i vama Seka na fotografijama liči na popularnu zloću iz serije koja je pre desetak godina bila popularna?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Da li je to Beyonce otkrila pol blizanaca – minđušama?

Izvor: Tracara.com, 14.Mar.2017

Pevačica pokazala sjajan trudnički stil (foto: Beyonce.com) Trudnoća Beyonce iznenadila je sve i već nekoliko nedelja jedna je od važnijih vesti u svetskim medijima. Prate je i mnoge teorije zavere vernih fanova pevačice, a poslednja se pojavila juče, kada je lepa trudnica postavila nove fotografije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.