IZNEVEROVAĆETE! Pogledajte kako carica pakuje PREKO 100 STVARI u ovaj jedan koferčić! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNEVEROVAĆETE! Pogledajte kako carica pakuje PREKO 100 STVARI u ovaj jedan koferčić! (VIDEO)

Pa dobro, da li je ovo uopšte moguće?

Putovanje je super ali prtljag ume da dosadi, pogotovo kada morate da platite prevoz istog avionom, pa se onda još i zagubi, i eto glavobolje. Srećom, na avion vas puštaju sa ručnim prtljagom.

Šta, dakle, ako biste uspele da SVE stvari strpate u jedan komad ručnog prtljaga i nonšalantno krijući iščašeno rame em uštedite, em olakšate sebi život?

PRED POROĐAJ: Seka Aleksić SPAKOVALA kofere i OTPUTOVALA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Bivša Bondova devojka i svetska putnica Rejčel Grant ima par saveta i apsolutno zaslužuje Oskara u disciplini pakovanja. Naravno, u pitanju je reklama za ovo konkretno koferče, ali kada smo videli Rejčel u akciji, zaboravili smo kako se zove marka.

Pogledajte kako tačno ona to radi:
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.