ISPLIVALA FOTOGRAFIJA! Seka Aleksić uhvaćena na aerodromu kako radi OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2020, 22:08

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA! Seka Aleksić uhvaćena na aerodromu kako radi OVO (FOTO)

Jedva je dočekala ovaj momenat...

Kako, prema sopstvenom priznanju, nije nastupala godinu dana, Seka Aleksić je jedva dočekala da se ponovo lati mikrofona.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Osim što mesecima nije, kao i ostatak njenih kolega, pevala po klubovima zbog pandemije korona virusa, pevačica je napravila pauzu i zbog rođenja mlađeg sina Jovana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, ona se nedavno uputila u inostranstvo ne bi li se družila sa publikom, a tom prilikom su je na aerodromu snimile kamere emisije "Exkluziv" dok je čekala svoj red kako bi se čekirala za svoj let.

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Iako ju je čekala vožnja avionom, Seka se sredila kao da je krenula na snimanje neke emisije, te je svaki detalj bio na svom mestu.

Kako je ovom prilikom izgledala Aleksićeva pogledajte na fotografiji ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.