HIT LETA 2016: Fanovi Seke Aleksić uspavani?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT LETA 2016: Fanovi Seke Aleksić uspavani?! VIDEO

Fanovi Seke Aleksić izgleda da su se potpuno uspavali kada je izbor za HIT LETA 2016 u pitanju na našem portalu, jer kraljici estrade preti ispadanje već nakon prvok preseka koje će biti urađen u ponedeljak.

Izbor za HIT LETA 2016 iako traje svega četri dana, već je dobio svoje blage favorite, a zahvaljujući svojim upornim fanovima koji konstatno glasaju putem ankete na našem portalu, Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Mirković, Ceca Ražnatović, Lexington bend i Saša Kovačević izdvojili su se od ostalih kolega, i samim tim stekli prednost u takmičenju za titulu pobednika. Iako je pesma Crnooka, postala mega hit, izgleda da su se obožavaoci Seke Aleksić pomalo uspavali, jer je njena pesma za četiri dana dobila svega 36 glasova.

Podsećamo, izbor za HIT LETA trajaće do 25. avgusta, kada ćemo i zvanično proglasiti pobednika! Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara(mozzila,chrome,explorer.), takođe i putem vaši mobilnih telefona.  Napominjemo, da ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača, biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT ovog leta na našem portalu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.