Golišav istrčao pred Seku

Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišav istrčao pred Seku

Mladić koji se na koncertu Seke Aleksić skinuo nag usred gomile na Trgu kralja Milana i „siledžije" koje su tukle saobraćajni znak, samo su neke od ludorija koje su se desile u noći proslave pravoslavne nove godine u Nišu.

„Golaću", starom 24 godine, nije smetalo oko 15.000 posetilaca na centralnom niškom trgu, ali ni temperatura od minus dva stepena Celzijusa da odbaci garderobu i nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se veseli i đuska uz hitove jedne od najpopularnijih srpskih turbo folk pevačica. Intervenisalo je obezbeđenje skupa koje je pozvalo policiju.

- Mladić je bio pod dejstvom alkohola. Procenili smo da je time što se skinuo nag izazvao uznemirenje građana koji su bili na trgu, zbog čega smo ga priveli u prostorije policije. Sudija za prekršaje mu je izrekao kaznu od 5.000 dinara, ali ćemo se žaliti jer smatramo da je neprimerena težini prekršaja - kazao je

načelnik odeljenja policije Saša Mišković.

Iste noći policija je na trgu privela i dvojicu mladića jer su dolazak Srpske nove godine slavili na neobičan način, tako što su žestoko tukli saobraćajni znak?!

- Zbog prekomerne konzumacije alkohola, oni su se veselili tako što su rukama i nogama udarali saobraćajni znak. Procenili smo da je postojala mogućnost da znak polome i da njima povrede nekog iz mase, zbog čega smo ih priveli. Obojica su bili nagi do pojasa. Ispostavilo se da je jedan od njih vojnik na odsluženju vojnog roka, pa je predat vojnoj policiji. Drugi je žitelj Leskovca, ali je zadržan u policiji jer nije imao liučnu kartu - dodao je Mišković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.