Glumačka pobuna protiv Seke Štrumfete

Izvor: Poznati.info, 26.Jul.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumačka pobuna protiv Seke Štrumfete

Pevačica Seka Aleksić sa velikom strašću govorila je „ti dam, ti dam, ti dam“ tokom sinhronizovanja „Štrumfova 2“. Ipak, glumcima se ipak nije dopalo to što će Seka dati glas Štrumfeti.

Glumac Slobodan Stefanović u susret premijeri sinhronizovane verzije animiranog filma “Štrumfovi 2”, koja će se dogoditi za dva dana u „Sinepleksu“, javno je negodovao jer ona „ne zaslužuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da učestvuje u materijalu namenjenom za zabavu najmlađih“.

Seka Aleksić daje glas Štrumfeti. Kažu, marketinški je dobro. Je l‘ može moj Štrumf na bolovanje? I sad ispade Seka veća institucija od Štrumfova. Kao oni ne mogu da se dobro prodaju bez Seke. Ma čekaj…“, napisao je dobitnik ovogodišnje nagrade „Zoran Radmilović“ na Tviteru.

Stefanović je u prepisci sa kolegama napisao i da je zabrinut da pevačica može loše da utiče na decu, nagovestio da ni drugi glumci u projektu nisu zadovoljni što Seka glasom dočarava Štrumfetu.

„Nije joj Vujke dao ulogu, u pitanju je direktiva“, stoji i dalje napisano na Slobodanovom Tviteru, koji je otkrio i da ne bi učestvovao u crtanom filmu da je na vreme saznao da će Štrumfeta biti Seka Aleksić.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.