(FOTO) LJUBAV JOJ IZJAVI, PA JE GLUPOM PRAVI: Ljupka Stević na ivici suza, poslala jasnu poruku ADIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2020, 16:51

(FOTO) LJUBAV JOJ IZJAVI, PA JE GLUPOM PRAVI: Ljupka Stević na ivici suza, poslala jasnu poruku "ADIO"

Rastužila se!

Ljupka Stević jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, pogotovo nakon skandala kada je partneru Dragiši Simiću potpuno urnisala čak dva automobila, o čemu su brujali svi naši mediji, danas je okačila stori na svom Instagram profilu na kojem peva pesmu Seke Aleksić vidno tužna.

Naime, kako izgleda, nju su baš pogodile reči pesme, pa je pevajući bila na ivici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suza, a na kraju je u ritmu pesme pokazala i rukom "Adio" mašući.

- Ljubav joj ti izjavi, onda je glupom pravi, voli je kao što si mene, sa uma da skrene. Ne plači i ne davi, noćas kada budeš pio, voli je voli, voljen bi bio, adio adio - reči su pesme koje su je rastužile.

Da li je Ljupka reči ove pesme posvetila generalu ili nekome drugome, ostaje da vidimo.

VRELA CECA! Sunčala se na luksuznoj jahti, a kad se okrenula, svi su ostali BEZ DAHA: "Au, ti ženo GORIŠ!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.