Emotivan OPROŠTAJ Seke Aleksić od Isidore Bjelice DRAGA MOJA ISI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 00:27

Emotivan OPROŠTAJ Seke Aleksić od Isidore Bjelice "DRAGA MOJA ISI..."

Pevačica je bila neutešna nakon ove tužne informacije.

Brojne poznate ličnosti bile su potrešene nakon iznenadne smrti poznate spisateljice Isidore Bjelice, između ostalog i pevačica Seka Aleksić.

Povodom smrti Isidore Bjelice, folk zvezda se oglasila na Instagram emotivnom i potresnom porukom.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Aug 3, 2020 at 2:35am PDT

- Draga moja Isi. Anđeli da ti pevaju - napisala je Seka i objavila Isidoru fotografiju.

Isidora Bjelica preminula je u 52. godini života posla duge i teške bolesti. Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Oct 2, 2019 at 7:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati se na društvenim mrežama opraštaju od Isidore Bjelice

Izvor: Tracara.com, 06.Avg.2020

Poznate ličnost, ali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, opraštaju se od književnice Isidore Bjelice, koja je juče preminula u 52. godini, nakon duge i teške bolesti. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podelila je Isidorinu sliku. “Mila moja, jako ćeš mi nedostajti. Neka te anđeli...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.